Лана нямала вдъхновение за нов албум, Бон Ивер пък отказаха на "Грами".

Лана Дел Рей е на корицата на британския Vogue този месец. Освен че е много сладка в кукленските пролетни модни колекции, певицата дава и приятно интервю за изданието, в което споделя, че е много вероятно да не напише друг албум след супер успешния й "Born to Die", който напълно в рамките на АКТА можеш да си закупиш от тук.  

“Не мисля, че ще запиша друг албум," казва Дел Рей. "Какво бих могла да кажа. Имам чувството, че всичко, което съм искала да кажа, вече съм го направила." 

Точно както Адел, Лана признава, че по-голямата част от албума е вдъхновена от конкретна раздяла. “Дори и да не мога да бъда с този човек вече, все още искам да почета тези спомени. Усещам, че влюбването ме е променило емоционално и албумът е за това, да съм вярна в ума си на спомена за определен човек."

След като днес слушахме кавърът на Kasabian на "Video Games", ето я и едноименната "Born to die" на живо при Дейвид Летерман, изпълнена от Лана.

Докато Лана страда, че няма да пее, защото няма да намери вдъхновение, Бон Ивер, който са номинирани за дебют на тазгодишните награди Грами (очакваме церемонията в неделя), отказаха да пеят на събитието. 

Мотивите на фронтмена на бандата, Джъстин Венън, са че организаторите поискали Бон Ивер да изпълнят парче съвместно с друга група. 

"Искахме да свирим нашата музика, но ни казаха, че не може," признава той пред Billboard. "Трябваше да е колаборация с друг артист. Но ние бяхме номинирани за нещо, което сами сме направили и изведнъж искаха да свирим музика, която няма нищо общо с него."

Номинирата им песен е "Holocene", a ето колко красиво би звучала, изпълнена на живо.