Колко добре се справяте с пазаруването по време на разпродажби и каква титла ще заслужите според уменията си, ще разберете ако се включите в специалната игра на Сердика Център Sales Meter.

От 16 януари до 3 февруари всеки клиент, пазарувал на стойност минимум 50 лв. може да участва в играта за шанса да спечели ваучер на стойност от 50 до 250 лв. за още желани покупки в магазините на Сердика Център.

Единственото условие е да представи касовата/ите бележка/и за покупки, направени в рамките на един ден, в Асистентския кът до Пирамидата на ниво -1 и да попълни своя талон за участие. 

Участниците могат да играят в пет различни категории в зависимост от стойността на покупките си. Всяка седмица петима късметлии ще бъдат изтеглени на лотариен принцип и ще получат ваучери на стойност 50, 100, 150, 200 и 250 лв.

В периода на разпродажбите, феновете във Facebook ще могат да се възползват от новото SALE приложение. Информацията за всички текущи промоции и разпродажби в магазините, са събрани на едно място. Така, потребителите могат да получат лесен, удобен и бърз достъп до предложенията на магазините само с един клик върху желания бранд, а защо не и да планират дестинациите от своя шопинг тур в Сердика Център.

Вижте SALE приложението

За повече информация относно играта Sales Meter, прочетете официалните правила или
се обърнете към асистентите на място в Сердика Център /ниво -1, Голямата Ротонда, до
Пирамидата/.