В празничната суматоха около Коледа най-често се посвещаваме на хората, които обичаме.

Искаме да доставим радост, да направим изненада и това е истински вълнуващо - и за двете страни.  

Уютът и настроението на празника може да почувствате и извън дома, например докато избирате подаръци за любимите си хора. Ако по време на Вашия коледен шопинг тур, се озовете в Сердика Център, ще имате удоволствието да се насладите на изискан празничен разкош, подправен с много настроение и дъх на канела.

На 25 ноември от 17 ч. светлините на огромната Коледна елха в Центъра заблестяха под звуците на тържествен празничен концерт в изпълнение на Биг Бенда на Българското национално радио.

В дните от 6 до 24 декември Сердика Център ще бъде специално място за всички, които искат да усетят магията на празника. Ако сте натоварени с покупки или пък Ви се иска някой да Ви упъти към точния магазин, свитата на веселите джуджета ще бъде на Ваше разположение. Може да получите неочакван подарък или пък да зарадвате детето си с разходка в истинска коледна шейна. С помощта на джуджетата пазаруването ще бъде малък празник за Вас и семейството Ви. 

Твоят Коледен "Wish list" 
Тази Коледа Сердика Център ще сбъдне желанията на четири късметлии. Всички клиенти, пазарували на стойност 50 или повече лева могат да се включат в играта "Wish list" и да спечелят една от големите награди - екскурзия до Рим, 2 билета за концерта на световноизвестен изпълнител, 500 лв. за покупки в Сердика Център, гориво на стойност 300 лв
За повече информация: Serdika Center и Facebook

Ще може да видите и традиционния Коледен Парад под съпровода на жива музика, начело с Ледения Крал и Снежната Кралица.

Докато сте в Сердика Център, уханието на прясно изпечени канелени курабийки ще ви отведе право при голямата елха. Там заедно с детето си може да украсите своята коледна сладка в специалната работилница.

През всеки уикенд до Коледа в Сердика Център ще има и празнична програма. На 8 и 9 декември посетителите могат да видят танцово шоу с участието на Памбос и неговите танцьори. Малките балерини от школата на Маша Илиева ще изнесат изящен балетен спектакъл на 15 декември. На 22 декември Музикалният театър ще представи пищен букет от оперетни класики.

Автентични коледари ще изпълнят традиционния ритуал коледуване на 24 декември.
Всички изненади, които Сердика Център ще Ви поднесе тази Коледа, са специално за Вас!

Търсете и каталога със специални коледни преложения – Christmas Gift Book в Сердика Център и популярни столични заведения, както и в електронен вариант на Serdika Center.