Amstel Pop-Up Bar обикаля из София

Уникалният преносим бар започна своята обиколка от 19 юни и в седмиците до 12 юли, между 17 и 20 ч., може да бъде намерен на територията на ключови бизнес сгради, близо до хората, които най-много имат нужда от него.

На червения бар те имат възможност да се отпуснат, да изпият безплатно по един леденостуден Amstel и да прекарат няколко щастливи минути далеч от задачи и служебни задължения.

Amstel Pop-Up Bar отправя и предизвикателство към младите професионалисти - на специален кантар всеки може да премери колко работа си е взел за вкъщи. В зависимост от това колко килограма доклади, презентации, служебни устройства и задачи си е взел човекът, отбил се на бара, Amstel ще го възнагради със студена бира.

Първи в списъка бяха Бизнес център "Сердика" и Интерпред, а на 26, 27 и 28 юни следват Софарма, Мегапарк на "Цариградско шосе" и Алагон. Всяко от тези места ще бъде посетено и втори път в рамките на кампанията - точният график по дати е във фен страницата на Amstel във "Фейсбук" или на Amstel.com.

С Amstel Pop-Up Bar настъпва следващият етап от кампанията на "Амстел" за
освобождаване на свободното време след Amstel Safe - гардеробите, където можеш да заключиш телефона си, докато си в бара с приятели. Така марката напомня, че пълноценната почивка е точно толкова важна, колкото работата и задълженията, а някои от най-хубавите неща се случват, когато не ги очакваме.

Виж и какво е бирена церемония.