Кийра Найтли заяви, че не е напълно доволна от тялото си, пред списание Joy.

Холивудската актриса, за която дълго време се говореше, че е анорексичка, признава, че би променила някои неща, но не издава кои. 

Освен за фигурата си, Кийра говори и за ролята си в "Ана Каренина". 

Чела съм няколко пъти романа на Лев Толстой. Разбира се, трябваше да го прочета отново миналото лято, преди да започнем снимките. Интересното беше, че тогава, за разлика от предишните пъти, историята изобщо не ми се стори романтична, споделя звездата, която не крие, че има уклон към противоречивите персонажи.


Фотогалерия: Кийра Найтли като Ана Каренина

Чувствам се добре, когато трябва да се докарам до ръба на собствената си емоционалност. Много е освобождаващо. Има обаче и една уловка - понякога тези героини са толкова саморазрушителни, че трябва да внимавам да не ме повлекат надолу и мен самата, завършва тя.

Крехката като порцелан актриса често снима голи сцени във филмите си и е категорична, че не го прави, за да се показва или защото се чувства толкова сигурна в тялото си.

Виж още: Холивуд имал проблем с гърдите на Кийра

Фактът, че снимам голи сцени, няма нищо общо с това - тялото ми е просто един от най-важните "инструменти" в работата ми, така че трябва да го използвам, допълва още Кийра.

Източник: hotnews.bg