По-малко от три месеца след раздялата със съпруга й Ръсел Бранд, Кейти Пери беше засечена с нов мъж - модела Батис Джиабикони.

Бракът на певицата с Ръсел Бранд продължи само 14 месеца, през които рядко ги виждахме заедно, затова пък комикът редовно беше засичан в компанията на загадъчни непознати. В началото на януари тази година той с облекчение спря да носи брачната си халка и напълно открито започна да се среща с новото си гадже.

Кейти също не преживява дълго раздялата. Когато разбра, че Бранд не претендира за финансовото й състояние, тя излезе от дълбоката депресия и се отправи на седмицата на модата в Париж. Където срещна нова любов. Става дума за неин приятел - 22-годишния манекен Батист Джиабикони, който преди време беше споделил, че непременно ще се ожени за Кейти, ако успее да я накара да напусне Ръсел Бранд.

„Те се радваха на компанията си и изглеждаха категорично като влюбена двойка. Батист през цялото време беше до нея, флиртуваха и постоянно се докосваха", казват очевидци след ревюто на Chanel.

Слухът е, че услужлив ПР-асистент ги е поставил един до друг на ревюто на Chanel есен-зима 2012. Вместо да се наслаждават на ревюто обаче, те по-скоро не откъсвали погледи един от друг. На вечерята след шоуто Батис дори й занесъл цветя. 

Това ни звучи нато страхотна новина, като имаме предвид с кого спрягаха музата на Chаnel до скоро - със самия Карл Лагерфелд.