В началото на седмицата певицата предизвика фурор на концерта "Две години Планета HD" с футболния си хит от края на 90-те "4-4-2" - но се оказва, че напоследък не мисли толкова за попфолка, колкото за философията

Кали се вълнува как ще бъде оценена дипломната й работа, как ще мине защитата й на 3 юли, как ще си мята шапката с пискюла, дали ще я одобрят на интервюто за магистратурата... Ако, разбира се, се дипломира успешно, пише hotnews.bg.

Певицата си е взела всички семестриални изпити и в момента изучава творчеството на Ницше, тъй като темата на дипломната й работа е свързана с тема, която той засяга, а нея самата дълбоко я вълнува - за генеалогията на морала.

"Потопих се в произведенията на Ницше и се оказа, че съм не само напрегната какво ще се случи при защитата на дипломната ми работа и как комисията ще оцени това, което съм написала, но съм и развълнувана от това как виждам, че животът ми се преобръща на 180 градуса след тълкуванията, които самата аз правя на тези произведения", споделя Кали пред списание "Нов фолк".

Певицата беше приета да учи философия в СУ "Св. Климент Охридски" през 2009 г., малко след като стана майка за втори път.