На 26 август някогашното дете звезда навлезе в Христовата възраст и представя новото си хоби (видео)

"Маколи Кълкин умира, остават му шест месеца живот" - може да сте попадали на подобни заглавия напоследък, но не е задължително да им вярвате.

Тези дни "Би Ти Ви комеди" ни припомня неговата най-популярна роля - като малкия Кевин от "Сам вкъщи" (гледайте втората част в петък, 14 септември, от 20 ч.), но междувременно порасналият актьор се представя в ново амплоа - художник и диджей.

Най-сетне открихме защо Маколи си стои по цял ден вкъщи, коментират американските медии поканата за изложбата му в нюйоркската галерия Le Poisson Rouge (LPR) от 13 септември до 15 декември.

Най-известният член на клана Кълкин прекарал лятото у дома, където рисувал в екип със свои приятели музиканти - Адам Грийн и Тоби Гудшанк, под името 3MB Collective.

Тримата очевидно са се забавлявали да превърнат апартамента му в ателие и дори са записали видео, в което разказват повече за хобито си.

32-годишната (бивша) звезда обаче не се взема насериозно - бос и в изцапани с боя дънки, той обяснява, че целта им е да правят всичко "максимално наивно и весело".

Експозицията под наслов Leisure Inferno (нещо като "Адът на свободното време") включва огромни живописни платна, колажи, дори портрети на знаменитости - например Кърт Кобейн, изобразен като хакер.

В същото "мултимедийно арт кабаре", което предлага "изкуство и алкохол", той е домакин и на ежемесечно ретропарти под наслов "iPod-ът на Маколи Кълкин" с музика от 80-те и 90-те.