Тейлър Суифт и Калвин Харис на общите си кадри от социалните мрежи... и какво всъщност е любимото им занимание, когато са сами

Преди броени дни сп. "Форбс" провъзгласи Тейлър Суифт и Калвин Харис за най-печелившата двойка в света.

Миналогодишните номер 1 Бийонсе и Джей-Зи продължават да печелят над 100 млн. годишно, но този път отстъпват титлата на американската попзвезда и шотландския диджей, който е най-високоплатеният сред колегите си.

Виж още: Диджей рекламира бельото на "Емпорио Армани"

Двамата са изкарали за година 146 млн. долара, изчисляват от списанието.

Всъщност обаче те не са заедно чак толкова отдавна.

За начална точка на връзката им се сочат британските музикални награди "Брит 2015", а първите им общи снимки се появиха в социалните мрежи преди няколко седмици.

Най-новата е честитка в "Инстаграм" за националния празник на САЩ 4 юли и скрепява шотландско-американската дружба.

На един от кадрите Тейлър, която е на 25, и шест години по-възрастният Калвин позират заедно в типично лятно настроение - по бански, докато се плацикат в басейн върху огромен надуваем лебед. На друга актуална снимка диджеят показва приятелката си пред скарата, възкликвайки: "Тя умее и да готви!".

Често в кадър влизат и приятелките на певицата, с които тя обича да си прекарва "по женски".

Фотогалерия: Чудното пътуване на две първи приятелки

За деня на приятелството през юни например Тейлър снима гаджето си плюс топмоделите Карли Клос и Джиджи Хадид, която сподели черно-белия кадър в "Инстаграм".

Направих снимка на любимите си хора - смееха се толкова много, че чак не излязоха на фокус, написа Суифт в "Туитър".

Неотдавна пък Карли беше лондонски гид на двете си приятелки, като ги разходи с моторница по Темза заедно с гаджетата им. Джиджи беше с Джо Джонас ("Джонас брадърс"), който в миналото също е ходил с Тейлър...

Близки до двойката прогнозират пред светските издания, че този път връзката на певицата може да има по-големи шансове, тъй като Тейлър е прословута със своите серийни свалки. Двамата го карали полека, но били изцяло погълнати един от друг, а романсът им се разгръща в домашна обстановка, където папараците нямат достъп. 

Романтичното й начало с Калвин в Лондон било последвано с две седмици размяна на есемеси. Накрая Суифт отлетяла за участието му в Лас Вегас, а в края на март били забелязани да се разхождат хванати за ръце в Нашвил, където посетили заедно кънтри концерт.

Виж още: 10-те най-печеливши певици в попмузиката днес

Когато не били ангажирани с работа, те просто обичали да си седят вкъщи заедно, твърдят източници. Вечерите си прекарвали в гледане на пропуснати сериали по "Нетфликс", но не бързали да създават общо домакинство, а уважавали личното си пространство.

Част от живота им са и котките на Тейлър - Оливия и Мередит, които приятелят й наглежда, докато тя е на турне.

Източник: Bulevard.bg