Водещата на "На четири очи" се мести в ново предаване в събота сутринта, а на нейното място идва "Всяка неделя" с Кеворк

Предаването на тв легендата Кеворкян (KevorkKevorkian.com), който на 11 септември навършва 68, се продуцира от Иван и Андрей чрез тяхната "Междинна станция".

Завръщането на "Всяка неделя" е насрочено за началото на септември, вече в ефира на Нова телевизия.

Зрителите отново ще гледат рубриката "Събеседник по желание", както и телемостовете от различни краища на света. Оригиналния си вид запазват студиото, графичният облик, музиката, както и часът на излъчване - от 17 до 19.

В миналото "Всяка неделя" се излъчваше по държавната телевизия - от началото на 1979 г. Първото й спиране бе през юни 1989-а, но бе възстановена веднага след промяната на Десети ноември. Третото й издание вървя през 2000-2005 г., отново по БНТ.

Кеворк Кеворкян представя една от книгите си - "Кеворк проговаря", през 2008 г.

През последните години Кеворкян нашумя отново като един от малкото авторитетни автори на седмична рубрика за тв критика в пресата.

Междувременно Цветанка Ризова, която правеше "На четири очи" преди централните новини в неделя вечерта, от началото на септември се мести в събота сутринта.

Новото й предаване "Събуди се" ще има още една водеща - досегашната главна редакторка на токшоуто й Мирослава Иванова, която има ефирен опит от "Здравей, България".

Двете ще водят свои рубрики в съботния блок, който ще предлага "различен и нестандартен поглед към заобикалящата ни действителност и актуалните събития".

Мирослава Иванова