Лъвове с расти, картички с листчета за свиване и синът на Боб Марли са само част от изненадите, които ни готвят организаторите на концерта на Снуп Дог в "Арена Армеец"

Разбрахме, че певецът води със себе си в София и един от синовете на Боб Марли.

Кои знаменитости е взел със себе си още и кои ще му правят компания по време на концерта в зала "Арена Армеец" на 8 юли предстои да разберем съвсем скоро.

Виж още: Снуп Дог пристига у нас с подкрепление

В петък сутринта пък лъвовете на столичния Лъвов мост осъмнаха с расти на своите гриви. Група фенове изненадаха всички жители на столицата с нова визия на лъвовете. 

Лъвове с расти на Лъвов мост

Прероденият Снуп Дог наскоро се прекръсти на Снуп Лайън след пътуване до Ямайка. Дебютният му албум под новия псевдоним - Reincarnated (Прероден), е вдъхновен не от кой да е, а от Боб Марли.

Видео: Снуп Лайън чисто нов

В България Снуп ще изпее всички свои големи хитове като What’s My Name и Sensual Seduction, дуетите с Д-р Дре The Next Episode и Still D.R.E., както и много нови парчета.  

Който все още няма билет за събитието, има последна възможност да се сдобие с такъв преди концерта в понеделник. 

Билети има на касите в зала "Арена Армеец", в мрежата на TicketPro и на www.ticketpro.bg

Картичка Fame с листче за свиване 

Докато очакват известния хип-хоп изпълнител да пристигне на родна земя, най-големите му почитатели могат да се забавляват със специалните листчета за свиване, прикрепени към картички с неговия лик. Дизайнът им е създаден ексклузивно за България и е изцяло съобразен с исканията на звездата. 

Сред изискванията на Снуп към организаторите на гастрола е да му бъдат предоставени и качествени пурети за престоя у нас.

Видео: Снуп Лайън и Рита Ора с реге парче

Всичко около предстоящия концерт българските му фенове могат да следят в официалната фен страница във "Фейсбук" Facebook.com/SnoopDogg.Bulgaria и официалния сайт за концерта на Снуп в София SnoopDoggInSofia2013.com.