Ищар представя своя нов албум "7" на 13 април в зала 1 на НДК, а ден по-рано е предвидила да изнесе концерт и във Велико Търново - на 12 април от 20 ч. в Дворецa на културата и спорта "Васил Левски".

Няколко дни преди концертите на Ищар в продажба бяха пуснати промоционални билети за ученици, студенти и пенсионери. Намалението за София е от 60 на 30 лв., а от 40 на 20 лв. - за Велико Търново.

Певицата рекламира гастрола си с визита в аванс, като след пресконференцията във Велико Търново - на ВИП терасата за шоуто "Звук и светлина" - се снима със скулптурите на видни наши исторически личности в новия музей на восъчните фигури, т.нар. Мултимедиен посетителски център "Царевград Търнов"

Красивата Ищар (Ishtar Alabina) пее на шест езика: арабски, иврит, английски, български, френски и испански. Тя е покорила много световни сцени и е спечелила сърцата на хора от три континента. 

С нетърпение очакваме да чуем хитовете й Last Kiss, Habibi (Sawah) и Horchat hai caliptus, както и нейната любима българска песен "Облаче ле бяло", включена в новия албум.

Звездата от Израел се включи и в дарителската кампания за манастира край Велики Преслав "Св. Пантелеймон", известен още като Патлейна.

В знак на благодарност на концерта в София от светата обител ще й подарят дърворезбована реплика на мозаечната икона на св. Теодор Стратилат, открита преди векове в самия манастир.

Начало: 20 ч.

Билети - от 30 до 100 лв. в билетния център на НДК, на касите в магазини "Пикадили", "Германос", "Офис 1", бензиностанции OMV и в мрежата на eventim.bg