Трите ще останат на екран и в All stars изданието, което започва в средата на ноември

Двама - Багата, Фънки, Ники или Криси Патрашкова - напускат "ВИП брадър-4" този понеделник, но към останалите в Къщата се присъединяват три нови звезди - тризначките от "Биг брадър-3" (или както е по-правилно да се казва - трите близначки).

Вяра, Надежда и Любов са гост-участници и няма да се състезават с виповете за голямата награда. Те обаче ще останат в шоуто и за следващия сезон, който се очаква да започне след по-малко от месец.

Междувременно в "училището за звезди" мисията на четиримата номинирани тази седмица е "Политически избори" - автентична предизборна кампания, с която да убедят почитателите си да гласуват за оставането им в шоуто.

Предизборната агитация на дамите Патрашкова и Попова

Кристина Патрашкова е Кристина Кунева, Фънки влиза в ролята на Димитър Станишев, Николай временно носи фамилията Сидеров, а Багата се превъплъщава в Благой Борисов.

Всеки от тях вече е направил агитационно обръщение към съквартирантите и е определил ръководителя на своя политически щаб. Патрашкова работи с Мариана, Ники - със Златка, Багата е посочил за свой помощник Юлиан, а Фънки предпочита да осъществи кампанията си сам.

Димитър Ковачев-Фънки има силите сам да се справи с противниците си във вота

След като подготвиха предизборни плакати, клипове и агитационни табла, понеделникът в Къщата е ден за размисъл.

Водещ на предизборния дебат в студиото на Ники Кънчев довечера е Милен Цветков, а представянето на четиримата "политици" в кампаниите им ще коментира социоложката Мира Радева.

Две жени помагат на Николай в изборите - Златка и Джина Стоева

За да защитават номинираните, в предаването на живо са поканени сървайвърката Джина Стоева, която ще агитира за Николай; Магърдич Халваджян ще се изказва в подкрепа на Фънки, Любен Дилов-син ще се бори за оставането на Криси Патрашкова, а Ваня Червенкова ще защитава Багата.

Сред публиката в студиото ще присъства и приятелката на Багата - Любина. 

Юлиан Константинов, който номинира еднолично Багата, е шеф на предизборния му щаб за изборите в нощта на елиминациите