... само че с благотворителна цел. Черно-белият фотос на певицата и половинката й Жерар Пике е анонс за благотворителна акция на УНИЦЕФ

Шакира и Пике, които позират полуголи, обявиха, че приемат подаръци за бебето си под формата на дарения за детския фонд на ООН в полза на нуждаещите се по цял свят.

Средствата, събрани чрез http://uni.cf/baby, ще отидат за ваксини срещу детски паралич, лечебни храни, бебешки теглилки, мрежи против комари и други животоспасяващи средства.

"Всеки бъдещ родител по света има същите надежди и очаквания за детето си, каквито имаме ние. Но възможностите на хората не са еднакви. Нека заедно променим това", призовава звездната двойка.

На кадрите Шакира е в доста напреднала бременност. В края на декември футболистът от "Барселона" се похвали в "Туитър", че са станали родители на момченце, но това се оказа шега за Деня на младенците, испанския Първи април.

Независимо кога ще се появи бебето, певицата тръгне на работа веднага след раждането, тъй като от 25 март в САЩ започва новият сезон на музикалното шоу The Voice, което се прави и у нас като "Гласът на България".

Шакира и Ъшър заместват Кристина Агилера и Сий Ло Грийн в журито и вече записаха рекламен клип с другите двама ментори - Адам Левин от Maroon 5 и Блейк Шелтън.