След като последните години Ева Мендес рекламира какви ли не модни марки, включително големи имена в бранша като Calvin Klein и Thierry Mugler, сега актрисата ще се посвети и на собсвена модна линия

Гаджето на Райън Гослинг подписа договор с New York & Company. Заедно те ще създадат собствена марка.

"Имам един куп идеи, но е малко рано да ги обсъждам. Проектът отнема цялото ми време, но по най-добрия възможен начин. Всичко, което виждам е възможен дизайн. Умът ми е обсебен от това", сподели 38-годишната Мендес пред модната информационна агенция WWD.

Генералният директор на New York & Company Грег Скот заяви, че модната линия Eva by Eva Mendes ще включва главно рокли и аксесоари.

"Ще има и панталони и дънки, защото нашата марка е известна именно с това... Ева има удивителен стил на червения килим и уникален - извън него. Тя има истинско усещане за самата себе си, което ще ни помогне за естетиката на дрехите. Когато я погледнем, тя излъчва увереност", заяви Скот.

Райън Гослинг с майка си на премиерата на "Гангстерски отдел" в Холивуд, 7 януари 2013 г. Приятелката му Ева Мендес не беше с тях, но стана ясно, че родителката му носи нейните тоалети. Облечена съм в "Ева Мендес", похвали се Дона Гослинг

Така Ева Мендес ще се присъедини към дългия списък с имена на звезди, превърнали се в дизайнери, сред които са Виктория Бекъм и съпругът й Дейвид, Гуен Стефани, Мери Кейт и Ашли Оусън и т.н. 

Гледай Ева във филма "Холи Мотърс" (Holy Motors) на Леос Каракс на 14 март в зала 1 на НДК, като част от програмата на София филм фест. 

Виж още: На кино в зала 1 на НДК през март