Докато все по-усилено се говори, че Крис Браун и бившата му любов Риана, на която посегна преди три години, са на път да се съберат като двойка, певецът беше засечен да се целува с друга известна дама.

Крис и Никол Шерцингер бяха хванати в интимна близост в нощен клуб в Лос Анджелис, където са купонясвали по-рано тази седмица, пише hotnews.bg.

"Двамата танцуваха един до друг и се докосваха, след което Крис се наклони към нея. Тя подпря глава на рамото му и започнаха да се целуват. Не мога да повярвам, че го направиха толкова публично!", коментира свидетел на размяната на интимности пред X17Online.

Папараци са щракнали моментите на близост и двамата наистина изглеждат отдадени на емоцията. Говорители на двете звезди обаче побързаха да опровергаят информацията и да уточнят, че Крис и Никол не се целували, а просто се опитвали да си говорят в много тясно и шумно място.

DigitalSpy.co.uk припомня, че от края на 2011 г. Крис излиза с модела Каруче Тран, а Никол има дългогодишна връзка с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън.