Супермоделът отмени традиционния си маскарад за Деня на вси светии, който щеше да е първият след раздялата със съпруга й Сийл

Хайди Клум подготвяше костюма си на Клеопатра още от лятото, но заради опустошенията, които ураганът Санди нанесе на Ню Йорк и целите Съединени щати в началото на седмицата, реши да отложи маскарада за Коледа.

Манекенката, която напоследък се изявява повече като тв водеща и бизнес дама, организира парти за Хелоуин от 2000 г. насам. Заедно с нея се маскираше и нейният възлюбен, певецът Сийл. Миналата година двамата бяха маймуни, а по-предишната - извънземни роботи.

Хайди Клум и Сийл на първия си Хелоуин като двойка, 2004 г., когато тя е вещица в червено (със скелет на гърба), а той - Фантома от операта

По-рано Хайди се е дегизирала още като вампирка, гарван, индийската богиня на смъртта Кали - а през 2006 г. крие напредналата си бременност в костюм, който изобразява едновременно змията изкусителка от Райската градина и ябълката от Дървото на познанието.

За разлика от нея Ким Кардашиян успя да отпразнува Хелоуин в аванс, още в края на миналата седмица. Дегизирана като морска сирена с руса перука, пищната брюнетка водеше "зеленото парти" на ликьорите "Мидори", на които е рекламно лице.