Чаровната неонатоложка от сериала "Частна практика" и някогашната "приятелка" са само два примера за отлична форма и след 40-те

Как лети времето! Докато се огледаме, любимите ни звезди са минали четирийсетте години. Кой би предположил, че сексапилната Салма Хайек е на 45?

Тази година на толкова става и Кейт Уолш, чаровната неонатоложка д-р Адисън Монтгомъри от сериалите "Анатомията на Грей" и "Частна практика". Тези дни я мернахме на мартенската корица на списанието за добра форма "Шейп", където е позирала без дрехи.

Какво по-хубаво от жена, която твърди, че на тази възраст се чувства "в отлично здраве, уверена в себе си и сексапилна"!

Имаме не един повод да видим какво става и с Дженифър Анистън, която през февруари навърши 43, представи премиерно филма си "Страст към пътешествия" и получи звезда на холивудската алея на славата.

На церемонията в Холивуд я придружаваше баща й Джон Анистън, също актьор и роден в Гърция, на остров Крит. Сред тълпата зрители бе забелязан и

нейният нов приятел Джъстин Теру,

който също участва в "Страст към пътешествия". Анистън обаче категорично отрича твърденията, че забила 40-годишния си колега, докато снимали филма през 2010-а.

Тя твърди, че тогава двамата просто се сближили, а започнали да ходят от миналото лято, тъй като по-рано Теру имал друга приятелка.

Дженифър и Джъстин заедно на наградите на режисьорската гилдия в САЩ, 28 януари 2012 г.

Романтичната комедия с оригинално заглавие Wanderlust се коментира най-вече заради сцените, в които Джен сваля задръжките.

Тя и Пол Руд играят стресирана семейна двойка от Манхатън, която икономическата криза принуждава да сменят местожителството си. Пътьом двамата попадат на хипарска комуна, където се натъкват на героя на Теру, нудисти и плътски изкушения.

"Имаше много голота - по монокини, без...

Бих казала, че се почувствах освободена", споделя Анистън в интервю.

Сцената, в която се появява чисто гола по време на протест пред тв камерите, обаче отпаднала при монтажа на филма. Останали само задните й части, а на тв екрана голата й гръд се виждала

в цензуриран вариант

В YouTube канала на филма има и нецензуриран трейлър, както и тв клипове, в които героинята на Дженифър се въргаля гола в леглото с три хипарки. Най-новата тв реклама обаче показва за секунди как Анистън сваля блузата си - пред публика - и се оказва, че я е носила на голо...

Когато пък гледахме как Дженифър се учи да дои коза, се сетихме за "Къде покриха Морган?" (Did You Hear About the Morgans?), където Сара Джесика Паркър се упражняваше в същото, но на крава.

По повод излизането на филма Анистън и Пол Руд са на корицата на новото "Джи Кю", което използва случая да припомни и предишните й разголени фотосесии за мъжкото списание.