Гимнастички, актриси и висшистки от 11 града се борят за титлата от 15 юли по Tв7

Претендентките за кралица на красотата 2013 бяха избрани с кастинги, които приключиха в София през юни. Имената на 18-те ще станат известни от 21 ч. в понеделник, 15 юли.

Сред кандидатките, избрани от журито, има възпитаничка на една от най-престижните академии в Европа - Сорбоната във Франция, на която съперничат хубавица с две бакалавърски степени и студентка по "Авиация".

Спортен дух в надпреварата се очаква да покажат две гимнастички и една волейболистка, а действаща актриса може да помогне на две от конкурентките си, които мечтаят след финала да влязат в НАТФИЗ.

Брюнетки са 13 от участничките в "Мис България 2013", а сборът от гръдните обиколки на 18-те е 1568 см, или колкото пететажен блок, изчисляват от Тв7.

Средната възраст на момичетата не надвишава 21 години, като този път за кастингите нямаше възрастови, ръстови или други ограничения. 

Фотогалерия: Миските на България

Водещи на риалити шоуто "Мис България" (всеки делник в най-гледаното тв време) са "къртицата" Кирил Ефремов и попфолк звездата Камелия, която вече има завиден опит в тази роля.

Актьорът от "Под прикритие" ще представя всекидневните епизоди, а екранната му партньорка ще се присъединява към него в студиото за предаванията на живо два пъти седмично.

Киро, който прекара близо три месеца в базата на "Къртицата", единствен ще нарушава изолацията на момичетата и ще им поставя ежеседмичните задачи.