Тази събота, 3 ноември, стартира невиждан досега крос-медия проект, носещ провокиращото име "Гладни момичета"

Форматът на шоуто съчетава елементи на кулинарно-туристическо реалити, модерна документалистика и лайфстайл журналистика. 

HD камерата, изключителното внимание към детайлите, перфектният монтаж превръщат предаването в истинска наслада за сетивата.

В унисон с новаторския си имидж, "Гладни момичета" залага на две нови лица за българския зрител. Водещи на шоуто са Деси и Сандра

Момичета обикалят страната и чужбина в търсене на следващото специално и непознато място, което предлага вкусна храна, жива музика, добра компания, интересни домакини... 

Първият сезон на предаването е посветен на българското Черноморие и незабравимите мигове на Лято 2012.

За момичетата:

Сандра Блажева е 24-годишна млада художничка, която в момента подготвя третата си самостоятелна изложба. Рисува от малка, израснала е в семейство на български художници сред произведения на изкуството.

Тя е учила и балет, откъдето има и гъвкавата си и стройна фигура. 

Сандра не е кулинарен експерт, а истински любител и търсач на вкусни ястия. Обича изненадите и няма световна кухня или експериментално ястие, което да не й е любопитно да опита.

Деси скоро стана на 18 и има разнообразен опит в традиционните и модерни танци. 

Преди години активно е репетирала български фолклорни танци, след това започва да се занимава с хип-хоп, дъб-степ, латино, салса и индонезийски танци.

Деси също е кулинар-любител, никога не се е занимавала специално с готварско изкуство, но й доставя огромно удоволствие да помага на майстор-готвач.

В кулинарното пътешествие компания ще им прави и Нина, за която дегустирането на храни и вино е нещо повече от хоби, защото е главен редактор на сайт - Kulinaria.bg.

Шоуто ще се излъчва едновременно по тематичния канал за храни, напитки и здравословен начин на живот Fiesta TV и Kulinaria.bg - медия за най-добрите авторски рецепти, вкусни гозби и изтънчени гурме фантазии.

"Гладни момичета" е съвместен проект на Xenium Media, Fiesta TV и Manifactura. Всички епизоди на шоуто може да гледате на www.kulinaria.bg от 3 ноември. В Kulinaria.bg може да намерите и всички рецепти от излъчените епизоди.

"Гладни момичета" - нежно, красиво, експертно забавление, което ще ви накара да оближете пръстите си!