Двете представиха новото си амплоа на дизайнерки в "На кафе" при Гала

След като преди няколко години Галя от балет "Сатен" се посвети изцяло на майчинството и загърби сцената, днес тя е открила в себе си и таланта на дизайнер.

Всичко тръгва като на шега от една снимка. Галя се увлича по фотографията, след като прави няколко красиви фотоса по време на екскурзия с половинката си в чужбина.

Тогава й хрумва, че тези снимки може да се превърнат в красиви дрехи. Дори решава да учи графичен дизайн, но мъжът й попарва това нейно желание, като й напомня, че този ангажимент е сериозен и дългосрочен.

Отговорът му амбицира Галя да си купи няколко книги и да се научи сама да обработва кадрите. След това ги отпечатва върху плат, от който започва да създава дрехи - от по-спортни облекла до елегантни рокли.

В момента красавицата работи върху първата си семейна колекция, в която предвижда еднакви дрехи за майки и техните деца.

Освен нея в студиото на "На кафе" тази сутрин като дизайнерка блесна и певицата Лия, която пък е запалена по плетивата.

За разлика от Галя, която си прави всичко сама, фолк изпълнителката разчита на помощта на професионални дизайнери, за да превърнат идеите й в красиви дрехи.