Лейди Гага разкри, че когато била по-млада, в самото начало на кариерата си, се чувствала самотна и запълвала празнината с кокаин.

Певицата си припомни миналото в телевизионно интервю и разказа за трудните си моменти, след като напуснала училище и се опитвала да се намести в музикалните среди, пише btv.bg.

"Наистина бях много депресирана, когато бях на 19 г. Бях решила да се занимавам с музика и напуснах училището. Помолих родителите си да не ми помагат финансово. По онова време започнах да свиквам със самотата. Връщах се в жилището, което бях наела. Беше тихо и се чувствах сама. Бях аз и пияното. Винаги оставях телевизора включен, за да си мисля, че има хора около мен. Така и започнах с кокаина. Като че ли наркотикът беше мой приятел. Никога не съм вземала наркотици с други хора. Това беше един ужасен момент да се попълни празнотата, защото в крайна сметка имаше само празнота", споделя певицата.

Преди обаче съвсем да изпадне под влиянието на дрогата, Гага разказва как една сутрин получила проблясък, който я е накарал веднага да спре. "Събудих се една сутрин и си казах "Ти си пълен идиот. Не си никакъв артист, ако беше истински артист, щеше да се съсредоточиш върху музиката и нямаше да харчиш парите си, за да купуваш белия дявол.""