Премиерата на "Бог Рок" е на 25 март от 19 ч. в клуб "Студио 5"

Звездата от сериала "Домашен арест" Филип Аврамов не само актьор, но и певец - и демонстрира това в музикално-театрален спектакъл. 

В създаването на "Бог Рок" участват приятелите му Дани Рашев (автор на текста) и Петър Калчев (режисьор). Тримата нашумяха като Bushmills Brothers от рекламата на известната марка уиски.

Театърът е мястото, където се срещат за първи път, а съвместното представление е тяхна обща мечта, която сега осъществяват.

"За мен този спектакъл е едно върховно изживяване. Впуснах се в него, защото главното действащо лице ще бъде музиката. А тя не се съобразява с пол, раса, политика и интереси и няма езикови ограничения. Музиката е речта на Бог... Бог Рок", споделя Фицата в навечерието на премиерата.

В едночасовия музикален коктейл той ще изпее някои от любимите си песни - много рок и по-малко блус, гарнирани с чувство за хумор. Музикалната разходка започва от 60-те години на ХХ век и приключва в наши дни - от Мъди Уотърс и Джон Лий Купър до "Уайтснейк", "Металика" и "Ей Си/Ди Си".

Филип Аврамов е имал музикални изяви и във филма "Кецове", в който изпълняваше песента I walk I talk, и в ситкома "Домашен арест", където героят му Костадин сформира своя семейна рокгрупа. С песен, но от родния фолклор, бе свързан и сюжетът на първата му главна роля в киното - "Писмо до Америка" (2001). 

Групата "Коце енд дъ Коцкарс" от сериала "Домашен арест"