Звездата от хитовия сериал "Отчаяни съпруги" Ева Лонгория си призна, че мрази да прави упражнения и да спортува, пише Contactmusic.com.

37-годишната актриса признава, че всяка сутрин трябва да се насилва да започне деня си с поддържащите перфектната й форма тренировки. 

"Трябва да тренирам сутрин, когато стана. Ако се наложи да правя упражнения след 11 сутринта, просто ще ги пропусна, признава чаровната актриса, цитирана от TV 7. Трябва да съм приключила с тях, докато все още съм на "автопилот", защото просто мразя да тренирам. Имам фитнес зала вкъщи и треньор, които ми помага. Опитах с Пилатес, но установих, че не е моят начин. Танците също са страхотен начин да поддържаш форма. Иска ми се да можех по-често да танцувам", признава Ева.

Относно храненето актрисата твърди, че внимава как се храни, но трудно устоява на пържените картофки.

Пред сп. Look тя заяви, че се чувства уверена от начина, по който изглежда. "Всичко е в храната и упражненията", убедена е Ева, но не крие, че избягва въглехидратите и захарта. 

Наскоро друга изкусителна красавица също заяви, че не си пада много по упражnенията. Меган Фокс поддържала форма с добавка към храната, която убивала апетита - ябълков оцет и вода. Методът за детоксикация на холивудската звезда обаче беше остро разкритикуван от здравни специалисти.