Елегантни линии и женствени детайли се сблъскват в новата колекция adidas by Stella McCartney за сезон есен/зима 2012

adidas by Stella McCartney навлиза в сезон есен/зима 2012 с колекция, включваща високи технологии, графични силуети и безшевни детайли. С безупречното сливане на технология и стил, колекцията дава спортен старт за сезона, предлагайки вдъхновяващи и отличителни тоалети в категории Бягане, Фитнес, Тенис и Зимни спортове.

Тенис гамата този сезон се отличава със структурни силуети с акценти от прозрачни материи и детайли, заимствани от бельото. Смели цветове, съчетани с модерни ръчни шевове и смесени текстури, създават ярък контраст, който очертава контурите на атлетичното тяло. 

Фини елементи и нежни плисета, вдъхновени от корсета добавят нов обрат с цветни материали за модерен спортен изглед. Свежи потници и поли с технология CLIMALITE® сливат модата с класическа чувственост, а традиционната рокля за тенис е секси, графично обновена. 

Линията също така предлага и уникален набор от артикули в категории Бягане и Фитнес. Динамични контрасти се сливат със силно изразени принтове от 90-те оцветени в меко розово и гълъбово сиво; бледи ивици и дизайн визуализиращ пера се съчетават със свирепи задимени щампи и смели черни акценти. Перфектно изработените компоненти в колекцията се характеризират с технология ClimaLite® за извличане на максимална полза, разширяване обхвата на движение и устойчивост при атмосферни влияния. 

Стела Маккартни добавя: "Този сезон за категории Бягане и Фитнес, работихме много с технологии, добри материали и инженерни елементи. За мен е изключително важно, в края на работния ден, когато тренираш, да изглеждаш и да се чувстваш добре."

Гамата Зимни спортове за сезон есен/зима 2012 съдържа модели с графични принтове и чисти бели и черни линии. Контрастираща с ярки мандаринени акценти като якето Light Ski Jacket в смели червени, черни и бели интегрирани раздели то носи усещане за спортен лукс по склоновете с естетика присъща за модния подиум. Други цветови дизайни предлагат кобалтово син и лимонено жълт цвят на задимен сив фон, завършващи цялостния шик ски облик по пистите. Основните детайли включват жилетки две в едно за многофункционална употреба и високотехнологична подплата с CLIMAWARM ® и CLIAMPROOF STORM ® изолиращи топлината на тялото при екстремни условия за оптимална топлина и комфорт. 

Колекцията продължава да предлага стилни опции за Голф и Йога, както и линията Weekender и Essentials.

Колекция есен / зима 2012 ще бъде на разположение от септември 2012 г. във всички представителни магазини на бранда и оторизираните търговски вериги.