Конфликтът ми с Анелия е задкулисен и затова феновете нямат ясна представа за нещата, каза Емилия в предаването "ВИП зона" по радио "Веселина".

Искреността води до много скандали, за което се извинявам, уточнява изпълнителката.

Анелия заслужава приза за изпълнител на годината, категорична е Емилия. "Много уважавам Цветелина Янева и хората, които се трудят, затова тя също е достоен носител на наградата "Най-добър албум", допълва Емилия.

"Не ми хареса обаче начинът, по който беше обявена наградата", откровена е звездата. Тя си подели с Цвети Янева отличието в категория "Най-добър албум". 

Признава, че за миг се е колебаела дали въобще да излезе и да приеме статуетката, но се почувствала длъжна заради хората, които цяла година я подкрепят. "Наградите не са моя живот, но те са някаква оценка за труда ми", обобщава певицата.

Тя потвърди и че има конфликт между нея и Анелия.

"Аз искам да говоря за друго, но такива са нещата от живота. Има много мъже и жени, които са в моята ситуация. Не знам дали това е цирк, но всички, които уважават себе си, не трябва да мълчат. Сега се чувствам много по-добре и отърсена от един товар", допълва Емилия.