Шампионите от Евровизия 2007 повдигнаха малко завесата за изненадите, които ще поднесат на живо в Малмьо, Швеция, на тазгодишния конкурс.

Елица и Стунджи ще включат в изпълнението си и един млад изпълнител, който тепърва набира скорост в хип-хоп средите. Елица има усет за новите таланти и определя рапъра, чието име остава в тайна, с думите: "Той е моят нов самурай!". 

От своя страна, Стоян е поканил три нови беквокалистки от формация "Драгостин Фолк Национал" на професор Стефан Драгостинов, които да засилят традиционно българското звучене на песента.

Дните за подготовка на Елица и Стоян са строго разграфени - 6-часови тренировки, изпълнени с репетициите на песента "Само шампиони"

Фотогалерия: Българското участие на Евровизия досега

Преди полуфинала и финала на Евровизия, докато Стоян свири в Брюксел, Елица лети за Амстердам, където на 13 април има участие в най-голямото промо събитие преди конкурса - "Евровизия на концерт". 

Тя се качва на сцената с участниците от още 15 държави и за първи път ще представи новите попълнения в "Само шампиони" - песен, вдъхновена от успехите на всички спортисти
и всички хора, които с труд и воля достигат до мечтите и целите си.

Виж още: Чуй трите песни на Елица и Стунджи за Евровизия 2013

Елица и Стунджи представят България на втория полуфинал на Евровизия на 16 май 2013., а финалът на конкурса е на 18 май.

Стискаме им палци!