Режисьорът Брайън Сингър пусна в "Туитър" първи кадър с носителката на "Оскар" от снимачната площадка на X-Men: Days Of Future Past

След "Първа вълна" (2011) Дженифър Лорънс отново играе младата Мистик, героинята на Ребека Ромин от първите Х-Мен филми. 

Още в навечерието на снимките младата актриса разкри, че от екипа ще се постараят да й спестят бодипейнта, който предишния път й причини неприятни кожни раздразнения и наложи дори лекарска намеса.

Именно "Първа вълна" я събра с гаджето й Никълъс Хулт ("Джак, убиецът на великани"), с когото обаче скъсаха по-рано тази година.

Сега ще нося синьо трико, което ще ме покрива до шията, похвали се тя в сезона на наградите, когато обра почти всички възможни статуетки. От тази снимка обаче ни е трудно да преценим дали нейните очаквания са се сбъднали...

Освен като "отмъстителната Мистик" (по думите на Сингър) и в ролята, която я превърна в звезда от холивудската А група - Катнис Евърдийн от "Игрите на глада" и предстоящото продължение "Възпламеняване", - Дженифър ще се появи отново редом с партньора си от независимия "Наръчник на оптимиста" Брадли Купър.

Serena на датската режисьорка Сузане Биер ("След сватбата", "В един по-добър свят"), по едноименния роман от Рон Раш, ги събира на екран наесен като съпрузи в годините на Голямата депресия.

Двамата развиват собствен дърводобивен бизнес в планините на Северна Каролина, когато тя узнава, че няма да може да дари съпруга си с наследник. Той обаче вече има незаконнороден син...