Termo.bg вече е място за пътуване и забавление за всяко време

Там ще намираш най-добрата информация за своите предпочитани дестинации и за някои непознати кътчета по света. 

Ще дават и идеи за забавление в твоя град – концерти, театрални и кинопремиери, нови заведения.

Termo.bg няма да те залива с безкрайни справочни данни, в които е трудно да се ориентираш. Вместо това ще препоръчва най-интересните забележителности и събития, заедно с най-добрите хотели, заведения и възможности за шопинг във всяка дестинация. 

Те са подбрани от редактора, така че да отговорят на различни вкусове и да предложат най-пълноценното изживяване. Общото е, че са поднесени с лично отношение и си заслужават посещението.

В зависимост от сезона, метеорологичната прогноза и предстоящите събития, на заглавната страница динамично ще се обновяват дестинациите на фокус. Така във всеки момент ще ти предлагат най-актуалните идеи за пътуване и забавление, а само с един клик ще получаваш цялата необходима информация за съответната дестинация.

Освен надеждни съвети за конкретни места, в Termo.bg ще намерят място и статии за най-интересното от необятния свят на пътуванията, както и интервюта с известни личности, които ще разказват за своите преживявания на път. 

Ти също ще можеш да споделиш пътешествията си, като качваш пътеписи и снимки или им предлагаш нови места, на които си бил.

А ако това не ти стига, можеш да се забавляваш и информираш и с другите сайтове на Xenium Media Company – Svejo.net, Shvargalo.com, Bulevard.bg, Kulinaria.bg, Tuk.bg, HardwareBG.com, Mobility.bg, BMWpower-bg.net и Mobile.de.