В извънредно предаване снощи, продължило близо два часа, се решаваше съдбата на Деян Донков и Радина Кърджилова в "Къртицата".

Специален гост в студиото бе бащата на актрисата - художникът Христо Кърджилов, който вместо да се притесни, че евентуално тя е била жертва на насилие от страна на Донков, защитаваше връзката между актьорите.  

През цялото време бяха излъчвани и откъси от случки с Деян Донков и Радина Кърджилова от последните дни. 

Водещите разпитаха Донков и за случилото се след сватба, на която двамата с Радина са присъствали през август миналата година и дали на следващия ден тя наистина е подала жалба срещу него в полицията. Актрисата отговори, че няма да коментира, а Донков призна, че я е бутнал, докато е била с гръб към него.

Актьорът призна и за няколко пъти, в които е хващал Радина за косата или й е бил шамар, докато е била "безобразно пияна", за да се освести, но отрече това да е домашно насилие под каквато и да е форма.


След любовните трепети в началото отношенията им в "Къртицата" претърпяха обрат. Споменаването на бившата на Деян предизвика сълзи и обвинения у Радина и заради ревността си един към друг двамата заспаха скарани в ден 4 от съвместния си живот в Базата.

Психологът на шоуто, Ани Владимирова, заключи, че Донков не е изначално агресивен и "някакъв простак", а таи дълбоко скрит гняв у себе си, който той неосъзнато събужда в неочаквани ситуации.

Тя му предложи през оставащите две седмици на предаването да се опитат да работят над проблема му, а той прие с отворени обятия.

Продуцентите предложиха на Радина да напусне предаването, без да подлежи на каквито и да е санкции, стига така да се чувства по-спокойна. В крайна сметка тя отказа и реши да остане с любимия си и заедно да се опитат да изгладят проблемите.

Ако тепърва навлизаш в сагите около "Къртицата", започни с албума ни: Кой кой е в "Къртицата"

Драмите в "Къртицата" обаче не свършват. Тази вечер предстои втори за тази седмица извънреден лайф, по време на който ще бъде даден дългоочаквания отговор на въпроса дали Рут Колева е бременна и какво смята да прави оттук нататък.

Виж и интервюто ни с певицата: Рут Колева за модата, готвенето, идолите и скритите таланти