"Хванал съм се като за сламка, направих си лодка, къща, дворче", каза Део, имайки предвид новата си приятелка - партньорката му от танцовото риалити "Дансинг старс" Елена.

"Поставям Елена на първо място в скалата на изкушенията". Това заяви Део в студиото на "Всяка неделя". Той определи приятелката си като много чист човек, "боец, спартанец почти. Подредена е. Има много енергия в нея".

Део разказа в "Дансинг старс" за своята наркотична зависимост в миналото и призова младите хора да спортуват повече, да се влюбват и преди да правят глупости, да помислят. Той благодари на Елена за нейната подкрепа; любовта й му давала сили да продължи

Шоуменът е спрял с дрогата, но твърди, че и сега се бори със зависимостта си.

По някакъв начин и компаниите, които са около мен, в определени моменти ще ме дърпат към това отново, но сега имам сили да го кажа, пише NovaNews.bg.

Део разказа и за най-тежкия период от живота си. Той определи загубата на втория си баща като най-сериозната драма, която той и семейството му са преживели.

Пред водещия Кеворк Кеворкян риалити героят сподели, че се занимава и с източни учения, както и че е ходил до Непал. Сподели също, че практикува една от техниките за дишане - сударшан крия.