Елен и Калоян са на върха, според журито на Dancing Stars, докато зад кулисите на шоуто се появи намек за любовна връзка между Елена и Део.

Страстното танго на телевизионния водещ и партньорката му сплоти журито и двойката получи четири деветки. Калин Сърменов призна, че са сразили сцената с танца си. След изпълнението им Алекс Сърчаджиева развълнува звездите зад кулисите със закачлив намек за нещо повече от приятелство между Елена и Део. Дали това е така, предстои да видим в шоуто, обявиха продуцентите.

Макар да излязоха последни на сцената на Dancing Stars, актрисата Елен Колева и дипломираният капитан на кораб Калоян акостираха първи с изпълнението си на фокстрот. Критичният Алфредо обяви Елен за скрита лимонка и й даде първата си оценка 10 в шоуто, а Илияна Раева с усмивка обяви, че красивата Елен може да предизвика война. 

Шампионите от предишната седмица Стелла и Наско останаха трети в класацията на журито.

Глория и Светльо се понесоха в романтична румба и обраха овациите на публиката и Алфредо, който определи изпълнението им с три думи – чудеса, лекота, финес. 

Ицо Хазарта показа своята грижовна страна като баща - и недотам танцова при изпълнението на румба, което бе успешно според Галена Великова и съвсем не, по думите на Торес. Лоти и Фил, както винаги, бяха повече артистични, отколкото танцувални.

"Нищо животинско не ми е чуждо", каза Петко Димитров по повод хореографията на танца им самба. Яна се появи разярена на сцената, излизайки от клетката на тигър, охранявана от четирима респектиращи мъжаги.

Междувременно днес те публикуваха обща снимка във "Фейсбук", на която са прегърнати в басейн, и това засили слуховете за евентуалната им романтична връзка. Въпреки това Орлин Павлов и Яна упорито твърдят, че са заедно, но са прекалено ангажирани в момента, докато Петко заяви, че е свободен и не е имал сериозна връзка от година. 

Фолкпевицата Андреа бе буквално посечена от Алфредо, който й даде оценка 2 за изпълнението на самба. Тя обаче въобще не се притесни и му пожела "да е жив и здрав".

150-килограмовият Люси и партньорката му Петя танцуваха ча ча ча, за което се подготвяха емоционално с кубински пури и куба либре. Журито в лицето на Галена обобщи тяхното изпълнение с думите: "Люси, ти командваш дансинга". 

"Той не е добър танцьор, но е най-добрият баща", каза малкият син на Румен Луканов. Той и Ралица дадоха най-доброто от себе си в изпълнението на фокстрот. Явно им помогна фактът, че танцуваха на песен на Франк Синатра, който се оказа любимият изпълнител на водещия на "Сделка или не".