Не е задължително да си най-малкия размер, за да си успяла. Тези дами го доказват.

Когато преди няколко седмици световните таблоиди единодушно обявиха Гага за наедряла, тя излезе с изявление, че няма намерение да отслабва рязко и с диети, че е щастлива и здрава, а преди време е страдала от булимия

Кристина Агилера също се сблъска с негативното отношение относно теглото си. Тя заяви, че се е изморила да гладува, за да бъде супер слаба и продуцентите й да са доволни. "Дебела съм. Приемете го", отсече тя. 

Разбира се постоянно напрежение да сме перфектни, което включва и перфектна фигура, често свършва зле. Булимията е все по-често заболяване при тийнейджърите. В тази връзка Гага отправи страхотно послание, призовавайки феновете й да се харесват такива каквито са, независимо от т.нар. "несъвършенства" по тялото си като допълнителни килограми, белези и т.н. 

Но докато разгръщаш модните списания и се сравняваш с всяко малко момиче по страниците им, описващо някакъв нереалистичен идеал за жена, се замисли за всички примери по света, които доказват, че не е необходимо да си най-малкия размер, за да успееш. 

Събрахме куп силни жени, които не се срамуват от фигурата си, а гордо я демонстрират. Които не са слаби, но са супер успели.