Разбрахме, че четвъртък е най-подходящият ден за секс, а най-подходящото време е сутрин.

Но ние се питаме какво да правим с останалите шест дни в седмица, който според науката са неподходящи за интимности. 

Причината за добрия секс в четвъртък са естествените нива на кортизол в организма, които стимулират секс хормоните са най-високи именно тогава. 

Доктор Пам Стур обаче призовава да подобряваме сексуалния си живот всеки ден, а не цяла седмица да чакаме четвъртъка. Ето какви са нейните предложения:

Шоколадът е храната на любовта. Затоплете парченце шоколад, задържайки го между устните си и го използайте, за да рисувате с него по тялото на партньора. С разтопен шоколад докоснете и ерогенните зони на любимия или любимата.

Говорете си мръсотии. Това възбужда допълнително и може да повиши градуса на забавлението и без играчки или белезници с пухчета.

Правете го на музика. Доказано е, че рок парчетата предизвикват най-добра сексуална нагласа, на второ място е R&B-то.

Осветлението. То трябва да е много премерено - повечето жени предпочитат да го правят на тъмно, защото сравняват телата си с тези на супермоделите и се чувстват зле дори и от дребните несъвършенства. Мъжете обаче повишават степента на усещанията си визуално. Най-доброто компромисно решение е да запалите няколко свещи - меката светлина от тях прави преживяването още по-еротично.

Пикник в леглото през дъждовен ден. С това конкретно предложение призовават към повече романтика дори по време на храненето. Можете да се храните един друг с много целувки между вкусотиите.