Нищо не крещи рап, като мъж в плисирана кожена пола, нали? Е, Канйе Уест не е отскоро нито в рап музиката, нито в модните среди, и се държи сякаш знае какво прави и на двете места

Да, той наистина облече пола по време на концерта в подкрепа на пострадалите от урагана Санди, но в негова защита ще отбележим, че дрехата е от мъжка колекция на Рикардо Тищи за Givenchy. 

Не разбираме, защо по цял свят кожената дреха се превърна в почти толкова обсъждана тема, колкото замяната на Кърт Кобейн със сър Пол Маккартни.

Това не е първият път, в който Канйе облича пола, все пак. Той изкара почти цялото си турне с Джей Зи миналата година в такава (отново дело на Рикардо). 


Кадър на Томи Тон от концерта на момчетата в Ню Йорк в началото на годината

Освен това напоследък е посланик на дългите мъжки тениски, които напомнят на туники, а за първи път го видяхме с напълно дамска дреха по време на фестивала Коачела в Лос Анджелис през 2011, когато носеше риза на френската модна къща Celine. 


Канйе Уест на Коачела 2011

Така че, ако докато гледате шоуто довечера, се зачудите защо това черно момче носи пола, ще обясним просто - такава е модата и това си е неговото нещо. А и е доста по-приятно за окото то увисналите панталони...