Актрисата, изгряла преди десетина години в "Д-р Хаус", досега не се е събличала на екрана, но сега позира а ла Мерилин Монро за фотосесия в дамското Allure

Списанието разсъблича общо четири звезди от популярни сериали. Освен Морисън, която понастоящем играе дъщерята на Снежанка и Принца в "Имало едно време", без дрехи пред фотографа Патрик Демаршелие застават Ная Ривера от "Клуб Веселие", Клеър Боуен (сериала Nashville) и почти 49-годишната Криста Милър от "Агнешко".

На корицата на броя обаче е не някоя от тях, а Аманда Сийфрайд, която обяснява, че не се е разсъблякла като колежките си, защото пиарите й не позволили.

Междувременно Дженифър, която миналата седмица стана на 34, споделя, че се надява актовите й снимки да доведат до предложения за по-разкрепостени роли.

Кадри от фотосесията, вдъхновена от последния филм на Мерилин Монро, са публикувани на Allure.com. Могат да се видят и в този видеоклип от снимачната площадка, озаглавен "Голата истина", който показва подготовката на четирите актриси.