Стефан Рядков спечели седмичния епизод от шоуто с превъплъщението си като Луис Армстронг.

Актьорът бе дегизиран с помощта на специален грим, определен като "инженерно чудо" и нанасян с аерограф под налягане 10 атмосфери.

Неговото изпълнение на What a Wonderful World, с характерния за Сачмо дрезгав глас, му донесе най-много точки от журито, зрителите и колегите участници, а той избра да дари наградата от 1000 лева на кръжока по физика в столичното 32-ро училище.

Нека си припомним и някои от другите "оцветени" имитации в шоуто преди следващия епизод на 8 май, посветен на групите ("Джипси кингс", "Ред хот чили пепърс", "Би Джийс") и естрадните прими (Лили Иванова, Алла Пугачова).

Като Тина Търнър на сцената са излизали Милица Гладнишка и Албена Михова, която е играла и ролята на Риана, след подобно превъплъщение от гост-звездата Поли Генова.

Фотогалерия: Още световни звезди в "Като две капки вода"

Рокаджията Тома Здравков обаче претърпя най-драстична промяна за миналия епизод, жертвайки косата си по примера на водещите Зуека и Рачков.

Половинката на Албена, който също е участвал в музикално риалити ("Мюзик айдъл-2") и дори го е печелил, гостува в шоуто по Нова телевизия с хита на Сийл Kiss from a Rose.

Фотогалерия: "Като две капки вода" - първите звезди на шоуто

Още в епизод 2 на шоуто имаше няколко "цветнокожи" звезди в различни нюанси на тена: Алекс Кожухаров като Рей Чарлз, Рафи като Лени Кравиц и Албена като певицата от британската група "Ем пийпъл".