Наистина е любопитно да гледаш как русата сексбомба свири на дудук и играе право хоро, но нищо не може да се сравни с географските познания на нашата плеймейтка

Фотогалерия: Памела Андерсън в България

Освен че измисли изобретателен начин за обличане сутрин, за да не се показва гола пред камерите, Златка Димитрова втрещи зрителите с географските си познания - или по-скоро с липсата им.

Тя бе провокирана още във видеовизитката си да назове столицата на ЕС (Брюксел), но се поколеба дали да избере Франция или Германия.

Освен че очевидно не прави разлика между държави и отделни градове, отговорите й предизвикаха съмнения

дали е наясно със значението на думата "столица" -

въпреки висшето образование (икономика/финанси) и уверенията й, че обича да четe.

Затова съвсем логично един от най-атрактивните моменти през първите дни в Къщата на "ВИП брадър-4" беше импровизираният изпит по география, на който бе подложена брюнетката по случай началото на учебната година.

Златка се е запътила към Къщата в неделя вечерта, придружена от полуголия Батман

Тайната й мисия "Великите географски открития" (видео) беше лесна наглед - на дъска в Изповедалнята с имената на 10 европейски държави тя трябваше да попълни кои са техните столици.

Злати имаше на разположение 20 минути

и за да успее, трябваше да даде поне шест верни отговора. Първите два познати града бяха Мадрид и Анкара. Докато гледаха мъките й на телевизор в хола, другите випове с удивление коментираха представянето й.

Някои от тях дори се усъмниха, че съквартирантката им има тайна мисия да се прави на по-глупава, отколкото е - особено след като тя много трудно се сети за Лондон, дори след жокери като "Къде е Бъкингамският дворец?" и "Къде са сключили брак принц Уилям и Кейт Мидълтън?".

Б... Белгия!

Когато обаче назова Босна и Белгия като столици на Сърбия и Румъния вместо Белград и Букурещ беше ясно, че е напълно искрена...

След като даде едва пет верни отговора, Златка излезе с плач от Изповедалнята, разстроена, че е провалила възможността всички да спечелят още едно парти. Останалите обаче я подкрепиха и

обвиниха Големия брат, че нарочно й е дал тази мисия, за да се изложи

В Изповедалнята "врагът на Златките" Кристина Патрашкова все пак коментира, че не може да приеме у нас да са известни хора, които не знаят коя е столицата дори на съседни държави.

Тя определи начина, по който Златка се представи, като “абсурден, дори за ученик в началното училище" - а фактът, че красавицата бързо преживя провала, предизвика още негативни коментари от журналистката.