Business Lady Club и сп. Business Lady имат удоволствието да Ви поканят на парти по случай своя втори рожден ден.

Събитието ще се проведе на 25 юни в MAXI Хотел София около басейна. За целта членовете на Business Lady Club, партньори и приятели на списание Business Lady ще празнуват в приятната компания на различни музикални изпълнители, страхотна шоу програма и неповторими по своя вид и вкус ястия и напитки.

Ще присъстват над 150 официални лица, членове на Business Lady Club, гости и приятели на списанието, партньорски клубове и организации, дипломати и представители на властта.

Събитието ще включва официална част с водещ, шоу и музикална програма и неформални разговори с приятна музика и прекрасни блюда. По време на коктейла ще бъдат връчени и сертификати за членство на всички членове на Business Lady Club.

За доброто настроение на гостите ще се погрижат Нов симфоничен оркестър, поп певицата Силвия Станоева, клуб по спортни танци "Амаранд-М", атракционите на "Fire Soul" и още много приятни изненади и неповторими емоции.

Партито се организира с любезната подкрепа на Пощенска банка, уникалната българска козметика с охлюви Revive Snails Extract и изтънчените вина на винарска изба Катаржина Естейт. 

Медийни партньори на събитието са сп. BUSINESS LADY, Mail.BG, Radar.BG, BLife.BG, BNews.BG, Хайлайф, b2bnews.bg, Biolife.bg, Информационна агенция Cross.bg, Медийна компания Xenium, Bulevard.bg, BGreklama.bg и Svejo.net.

Облекло: неофициално
Куверт: 80 лева/цена на човек
Тел. за резервации: 0888 440 623, [email protected]