Международната верига за висококачествени бургери дебютира в новооткрития "София ринг мол" с поредица от Test Drive партита

BurgeRing House отвори врати за посетителите на "София ринг мол" в средата на ноември. На 330 кв. м площ ресторантът предлага 180 седящи места, покрита тераса със зона за пушачи и панорамна гледка към Витоша.

През първия си уикенд BurgeRing House стана домакин на "Мюзик тест драйв", а гостите имаха възможност да опитат различни видове бира, както и да видят стъкления бар, направен по оригинален дизайн на "Загорка / Хайнекен България", докато от сцената на заведението звучеше рок, кънтри и соул музика на живо. 

Като продължение на премиерния си уикенд BurgeRing House организира и "Бургер тест драйв" (21-23 ноември) с дегустация на бургери по автентични рецепти, още рок изпълнения и караоке парти в събота вечер.

Пълното меню на американския бар и ресторант ще е достъпно в края на месеца за ценителите на качествена храна.

Надяваме се да спечелим посетителите на "София ринг мол" както със свежи и оригинални рецепти, така и с неповторимата ни музикална атмосфера, споделя управителят на BurgeRing House Делян Митев.

Скоро заведението ще предлага и доставки по домовете за клиентите, живеещи в Драгалевци, Симеоново, Студентски град, Дианабад, Дървеница и "Младост".

Адрес: Sofia Ring Mall, етаж 2, Околовръстен път №214
Работно време: от 10 до 3 ч.