Сестрата на херцогиня Катрин - Пипа Мидълтън, била в депресия, след като открила, че сънародниците й я свалили от пиедестала, където я поставиха след сватбата.

Англичаните все повече се дразнят на по-малката Мидълтън за това, че няма истинска професия, а само харчи от парите на семейството си.

За да се издигне отново в очите на поданиците на Кралицата, Пипа решила да се занимава с благотворителност. Тя посетила училище за глухонеми деца в Бъркшир, дни преди да отлети за луксозната семейна почивка на остров Мистик, пише novini.bg

"Пипа и брат й Джеймс искат да развиват благотворителна дейност сега, когато вече са публични личности. Двамата искат да помогнат на онези, които не са имали техния късмет и отделно смятат, че това ще им спечели точки в очите на англичаните", издал познат на семейство Мидълтън.

Може да не е любимка на Кралството, но все още представлява огромен интерес за поданиците му. Все пак малко звезди се сблъскват с над 400 фотографи всеки ден, които според нас граничи с тормоз. 

Разгледай какво все пак улавят всички те в албума на Пипа по-горе.