Има една госпожица, която ми е по-близка, но ако я обявя, ще я разкостят, споделя премиерът в интервю за седмично лайфстайл списание

Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера, категоричен е Борисов пред "ЛовСтайл". Откровените реплики за тайнствената жена до него са свързани с признанието, че няма първа дама и това не му пречи. 

Фотогалерия: ВИП сватби - как се женят известните

Междувременно медиите днес гъмжат от догадки коя е загадъчната дама. Вестник "Стандарт" например цитира няколко версии: на опозицията (оперна певица от Русе), на съпартийците му от ГЕРБ (бивша криминална репортерка), на министрите (брюнетка, много красива), на светски хроникьори (няма 30 и отлично танцува танго).

Освен че дава обширно интервю, Борисов е допуснал екипа на изданието и в своята спалня на ул. "Секвоя" в Бояна, където е заснета фотосесията му.

В юбилейния си брой списанието показва какво прави министър-председателят, когато не може да заспи (рисува, свири на китара), и какво държи на балкона.

Премиерът разкрива и истинската причина за раздялата с Цветелина Бориславова, пише novini.bg.

Бойко и Цветелина на официална проява в началото на 2008 г., когато той беше още кмет на София

"Тя е класа, но аз бях инициаторът да прекратим връзката си.

Щом искаш да правиш бизнес и да се развиваш, нямаме шанс. С мен може да живее само някоя, която да седи в кухнята и да не излиза. И такава няма, защото не харесвам такива жени."

Борисов споделя също, че дъщеря му иска да живее в България, да работи, да си намери човек, с когото да се cъбере - но той не й разрешава.

"Беше си дошла от САЩ и дори си намерила работа при Дянков. Не ми казали. Като разбрах, работният й стаж трая няколко часа", казва премиерът.