Ден преди това Runo и Walle ще подготвят публиката с модерно дийп хаус звучене

Като подарък за всики дами в нощта на 7 срещу 8 март клуб "Ялта" представя магнетичното дуо Blond:ish.

Входът за нежния пол е свободен, а двете талантливи блондинки зад пулта ще се грижат празникът да бъде запомнен. В тази им мисия ще се включи и Стефан Попов, който застава зад пулта в ранните часове на вечерта.

От клуба са решили да започват отбелязването на празника на жените още от петък, 6 март, когато пред публиката ще се изявява младият резидент Runo, в компанията на диджея и продуцент Walle. След дългогодишно приятелство и работа, двамата ще представят общите си проекти в Room 1 и ще въведат публиката в модерното дийп хаус звучене, а до полунощ входът за всички е свободен.

На следващия ден, 7 март, е и голямото шоу, което Anastascia и Vivie-Ann, познати на електронната сцена като Blond:ish, ще изнесат за феновете.

Двете блондинки стават аналог за сенсуалната клубна музика. Тяхното безмерно положително отношение и любов към музиката и хората личи във всяка тяхна поява на сцената. 

Започнали кариерата си в Канада, Blond:ish пренасочват енергията в Лондон, като черпят вдъхновение и от далечно Мексико. Това им помага да развият хипи стила си и да следват мечтата си - да споделят музиката, която обичат.