Звездите от "Стъклен дом" Стефан Данаилов, Асен Блатечки и Яна Маринова вече се снимат в главни роли в епизодите от "Фамилията"

Обикновен човек се изправя срещу най-влиятелната фамилия в България! Един мъж преживява трагедия, свързана с голяма загуба в миналото му. Той ще разкрие зловеща тайна, а това ще го мотивира да се забърка с най-крупните бизнесмени, които не само управляват бизнеса, но и контролират политиката в държавата...

Героите изглеждат привидно нормални и уравновесени,

но всъщност са разядени отвътре, защото времето на прехода ги е изкривило. Въпреки опитите си да бъдат щастливи и макар че могат да си купят всичко, в тях има нещо нездраво и отчаяно.

Това е краткото описание на "Фамилията", новият драматичен сериал, на който "Камера", в лицето на Димитър Гочев (главен режисьор), Димитър Митовски и Росен Цанков, са изпълнителни продуценти. Снимките вече са започнали, а излъчването на епизодите в ефира на Би Ти Ви се очаква догодина.

Асен Блатечки отново играе в сериал

Стефан Данаилов, който наскоро отпразнува 75-годишнината си, Асен Блатечки и Яна Маринова са звездите от "Стъклен дом", които ще имат главни роли и тук. От телевизията обещават персонажите им да са

с нова външност, различни, неочаквани, още по-ярки и въздействащи

Главни сценаристи на "Фамилията" са Теодора Василева и Георги Иванов, а главни оператори - Радослав Гочев и Кирил Паликарски. 

Фотогалерия: Финалното парти на "Стъклен дом"

След шест успешни български сериала, които произведохме само за три години, дойде моментът, в който най-големите имена в българското кино и някои от най-обичаните млади звезди от поредиците на Би Ти Ви да се съберат, за да разкажат една от най-завладяващите истории от новата ера на телевизионното кино у нас, коментира програмният директор Апостол Пенчев.

Стефан Данаилов има богат опит в хитови сериали - от "На всеки километър" през италианските "Октопод" и "По съвест" до "Стъклен дом" 

"Стъклен дом" приключи преди началото на лятото, а тази есен Би Ти Ви пусна "Къде е Маги?" и младежкия "Революция Z: Секс, лъжи и музика", в който участват други звезди от "Стъклен дом" (Диляна Попова, Стефка Янорова, Георги Кадурин, Юлиан Вергов).

Фотогалерия: Звезди от "Стъклен дом" станаха учители

Новите поредици обаче не успяха да минат по рейтинг турските сериали в праймтайма и комедийния "Столичани в повече", чийто четвърти сезон приключи снощи.

Тази година гледахме част от актьорите и на големия екран: Ламбо в "Инкогнита", а Блатечки в "Пъзел" и "Пистолет, куфар и три смърдящи варела", където игра и Кадурин. Отзивите за филмите им обаче не бяха възторжени.

Асен Блатечки в "Пъзел", където си партнира с манекенката от "Стъклен дом" Станимира Колева