Мишел Уилямс и Кели Роуланд може да излязат с нея в шоуто й на Супербоула, а междувременно триото пуска и ново парче, включено в музикална компилация

Nuclear с продуцент и съавтор Фарел Уилямс е първият нов материал на "Дестинис чайлд" от 2004 г. насам. Най-нетърпеливите вече могат да го прослушат в Mashable, където е публикуван и пълен опис на сборния им албум Love Songs (Песни за любов), който излиза в края на януари.

Междувременно Бийонсе готви грандиозно шоу за почивката между полувремената на мача Супербоул, който традиционно е най-гледаното спортно и телевизионно събитие в САЩ изобщо.

Двете й колежки също се очаква да се появят на сцената, за да припомнят най-големите хитове на "Дестинис чайлд", сред които е и Say My Name (също включена в новата компилация, само че с ремикса на Тимбаленд от 2002-ра).

Преди това обаче Бийонсе има друго участие, не по-малко престижно - тя е сред изпълнителите, избрани да пеят на 21 януари, когато Барак Обама встъпва във втория си мандат като държавен глава на САЩ.

Звездата бе ангажирана по същия повод и в един от баловете през 2009 г., когато Барак и Мишел Обама танцуваха премиерно като президент и първа дама на фона на нейното изпълнение - класиката на Ета Джеймс At Last.