Нещата стигнат кулминацията си, когато Риана, на 23 години, поискала да отмени концерт в Дъблин в последната минута...

Бийонсе призова Риана да си вземе година почивка, за да избегне стреса. Нещата стигнат кулминацията си, когато Риана, на 23 години, поискала да отмени концерт в Дъблин в последната минута, след като се стресирала напълно. 

Звездата от Ямайка, която в момента е на 10-месечно световно турне с дати в 101 града, обляна в сълзи провела телефонен разговор с Бийонсе, която я убедила да изнесе шоуто, но я посъветвала да си вземе почивка възможно най-скоро. 

Източник заявява пред в. Sun "Тя е просто млада жена, която иска да се забавлява, но не се чувства добре напоследък. Това вероятно се дължи на изтощение и стрес. Риана купонясва здраво, за да се отърси от напрежението, но има дни, в които се буди и дори не знае къде се намира, заради непрекъснатите пътувания. Не е никаква изненада, че не е добре. Бийонсе знае, че Риана има нужда от почивка или съвсем ще изпуши."  

Освен турнето, Риана подготвя и нов албум, сингли от който не спират да изплуват в Интернет. Междувременно вчера сподели в Twitter, че снима и нова рекламна кампания за Armani. Така че, стресът изглежда естествено стечение на обстоятелствата. 

Риана е едно от откритията на музикалния лейбъл Def Jam, собственост на Джей Зи. Отдавна се говори, че рап певецът и продуцент третира красавицата като собствена дъщеря. Затова логично певицата търси съвети и помощ от съпругата на Джей Зи, Бийонсе, която има много повече опит в сферата на музикалния бизнес от Рири.