Миналото лято се появи информация, че Бийонсе ще изиграе главната роля във филм на Клинт Истууд - "Роди се звезда".

Снимките на римейка на филма от 30-те години трябваше да започнат в края на миналата година, но бяха отложени заради бременността на певицата.

След като обясняваше колко се вълнува от идеята да изиграе тази роля, сега Бийонсе съобщава, че въобще няма да участва във филмовия проект.

"Месеци наред се опитвахме да координираме плановете си, за да можем да реализираме този проект, но се оказа невъзможно", заяви Бийонсе пред E! News. И добави: "Надявам се вбъдеще да имаме шанс да работим заедно."

Филмът трябваше да бъде осъвременена версия на лентата от 1976 г., в която Барбара Стрейзънд и Крис Кристоферсън се превъплътиха в ролите на певица, която се влюбва в рок звезда, но впоследствие неговата кариера залязва, докато нейната е във възход, пише hotnews.bg.

Филмът спечели пет награди "Златен глобус", а песента на Стрейзанд "Evergreen” грабна "Оскар".

Преди това историята е филмирана като драма с Джанет Гейнър в оригинала от 1937 г. и с Джуди Гарланд и Джеймс Мейсън във версията от 1954 г.

След оттеглянето на Бийонсе не е ясно кой ще играе главната женска и мъжка роля в проекта. Според сп. Variety Истууд е заинтригуван от джаз музикантката Есперанца Сполдинг.