Джъстин косвено потвърди най-новия слух за разлъката му със Селена Гомес, като изпя през уикенда Cry Me a River на адаша си Тимбърлейк

Категорично потвърждение на новината обаче се чака тепърва. Според американските медии двете тийн звезди не са заедно още от октомври, но това се разчу едва през уикенда.

В радиоинтервю в събота Бийбър отказа да внесе яснота дали е свободен, като вместо това коментира: "Не знам какво да кажа. Не знам действително дори какво всъщност се случва в живота ми..."

Според американски източници причината е невъзможността им да поддържат връзка заради натоварената си програма.

Няколко часа по-късно на концерта си в Бостън той изпълни акустичен кавър на парчето от 2002-ра, посветено от Джъстин Тимбърлейк на бившата му Бритни Спиърс.

Междувременно се появи слух, че мястото на Селена Гомес е заела моделка на "Викторияс сикрет", след като миналата седмица Бийбър пя на ревюто в Ню Йорк, докато край него дефилираха "ангелите" на марката бельо.

Фотогалерия: Топмоделите в ревюто на Victoria's Secret

След като Барбара Палвин пусна в "Туитър" снимка, на която позират заедно, веднага се заговори, че тя е новата му изгора.

Манекенката обаче побърза да опровергае това с ново съобщение в микроблога си: "Спокойно, той е ваш! Няма нищо помежду ни. Просто се запознахме и се снимахме заедно. Вие не бихте ли постъпили по същия начин?".

Барбара Палвин в коледен модел бельо Victoria's Secret