Интересът към онлайн залозите в наши дни, е наистина голям. Много хора имат профили в букмейкърските сайтове, където залагат на спорт или казино игри.

Безопасни ли са обаче акаунтите ни в онлайн платформите, може ли да има изтичане на лични данни и какво се крие зад процедурите по регистрация и верификация, ще разберете, ако прочетете тези статия по темата.

Какво представлява регистрацията в бетинг сайтовете?

Даваме за пример онлайн букмейкъра Уинбет, в който се изисква да отворите акаунт, и да впишете ваши потребителски и лични данни. Попълва се електронна форма, в която посочвате вашите имена, адреси, ЕГН, телефон, имейл и други данни. Това се налага, за да идентифицирате самоличността си, и да докажете, че сте навършили пълнолетие (18 години), за да получите право да играете. Няма как да излъжете системата, тъй като ще трябва да минете и през верификация.
За начало Ви предлагаме да прочетете ръководството, как да си направим регистрация в Winbet, където Ви информират за целия процес по откриване на профил, активация на сметка и верификация. След като се запознаете отблизо с процедурата, може да преминете към залагания в сайта, без да имате никакви проблеми. Данните ви ще бъдат съхранени и сигурно и надеждно.

Какво е верификация на профил в сайта за залози?

По-горе Ви посочихме какво включва регистрацията на акаунт, а тук ще дадем повече яснота по въпроса с верификацията на вашия профил. При тази процедура, регистрираният играч, трябва да снима двустранно и цветно свой личен документ, като например лична карта или шофьорска книжка. Следва този документ да бъде предаден на букмейкъра, след като се прикачи файла в системата или се изпрати по имейл. Изчакват се около 48 часа, за да бъде извършена проверка, дали данните от личния документ, съвпадат се тези, които се посочени по време на регистрация.
Ако всичко премине коректно ще получите отговор, че сте верифициран клиенти, и ще може да се възползвате от пълните услуги на букмейкърския уебсайт. Тук трябва да се има предвид, че ако снимката на документа за самоличност е мътна, данните не се виждат добре или е изцапана, ще получите отказ да бъдете верифицирани. Важно да вметнем, че липсата на верификация ще доведе до блокиране на тегленията в дадения сайт и няма да можете да вземете печалбите си.

Как букмейкърите гарантират сигурността на профилите ни?

Букмейкърските сайтове гарантират сигурността на личните данни, тъй като използват криптирана връзка и други защитни механизми, за да не бъде допуснат неоторизиран достъп до системата. Вашите данни се съхраняват сигурно, и се използват само при възникнали казуси по оста клиент – букмейкър. Добавени са защити срещу DDoS атаки, заразяване с вируси и други непозволени действия. В този ред на мисли, нямате повод за безпокойствие относно вашите акаунти.

Важно да се знаем, че хазартните оператори полагат неистови грижи за платформите си. Те няма да позволят друг да се възползва от личните Ви данни, нито пък да играе вместо вас. Този вид сайтове е следен изкъсо от регулаторните органи и всяка грешка спрямо потребителите може да се санкционира строго от властите. Надяваме се, че сме Ви били полезни и Ви пожелаваме успехи!