Копнеете за блестяща коса с равномерен и наситен цвят, който да щади скалпа и тънките краища и да покрива белите коси? Или просто искате леко да потъмните или изсветлите косата си в нов, модерен нюанс?

Estelle Beauty Salon отскоро има най-адекватното решение за Вас - INOA!

Първо, защото осигурява невиждан комфорт за клиента и фризьора, като не излъчва никакъв мирис. INOA е без амоняк и е изключително деликатна към кожата на главата. При клиенти с алергии от досега използваните бои, след направа на тестове и боядисване не се наблюдава алергия към INOA.

За разлика от други безамонячни бои с INOA цветовете са точни и предвидими, като изсветляват до три, а при някои руси видимо до четири тона. Дава истински неутрализиращи студени, искрящи и живи топли нюанси.

Цветът е изключително равномерен от корена до върховете, а косъмът изглежда по-плътен. Перфектно покрива белите коси.

При INOA системата на проникване на цвета в косъма е базирана на масла, които засилват действието на оцветяващата система и помагат за предпазването на естествения защитен слой на косъма.

Aко сте решили да изпробвате безамонячна боя, ще бъде комплимент от Вас за самите Вас да се докоснете до INOA.

А за първите 15 безстрашни дами сме подготвили подаръци - 15 спирали за очи от L'Oreal Paris.

Може да ни намерите онлайн на SalonEstelle.com или заповядайте в нашия салон на адрес: София, жк "Младост 2", ул. "Свети Киприян", бл. 247.